top of page

Charlie Bravo Coaching

Soul & Body Readings

Soul Reading
Human Design - Jezelf (terug) vinden

Wat is Human Design? 

Human Design is een systeem dat ontstaan is tussen 1987 en 1989. Het is ontwikkeld door Ra Uru Hu en combineert technieken van de Kaballah, I Ching, Westerse astrologie, het Chakra-systeem en Quantum Fysica. 

Op basis van je geboortedatum, uur en plaats wordt er een energetische blauwdruk van jouw unieke design gecreëerd. 

In deze blauwdruk kunnen we lezen hoe jij energetisch geprogrammeerd bent om te functioneren. Bij onze geboorte zit dat allemaal goed en klaar, helaas gaan we door onze opvoeding, omgeving, maatschappij en de ervaringen door ons leven heen, veel van die unieke stukjes van onszelf niet ontwikkelen. 

We gebruiken onze computer dus als het ware verkeerd. En een computer die niet juist gebruikt wordt, die krijgt storingen. Dat uit zich in ons bewustzijn als mentale en fysieke klachten. (burn-out, hoofd- en rugpijn, stress, angst, onzekerheid, ...) 

Gelukkig blijven die unieke stukjes (onze talenten) wel aanwezig en is het nooit te laat om die alsnog te gaan erkennen en gebruiken.  Meer zelfs: hoe dieper we terugkeren naar die pure versie van onszelf en onze computer juist gaan besturen, hoe beter we ons gaan voelen en hoe makkelijker alles gaat. 

 

Wat is een Soul Reading? 

Tijdens een Soul Reading geef ik je inzichten in jouw unieke blauwdruk.

Ik leg je uit hoe je met jouw energietype, strategie en autoriteit het meeste uit je leven kan halen. Ik laat je kennis maken met je profiel en je levens- en zielendoel. Ik leer jou je eigen programmatie begrijpen waardoor jij terug achter het bedieningspaneel van je eigen computer kan kruipen. 

Zo krijg jij inzichten in hoe jouw systeem het best functioneert en welk doel je hier te vervullen hebt. Kortweg: je krijgt alle basisinformatie die nodig is om aan je experiment te beginnen en het leven waarvoor jij geboren bent te gaan leven. 

Hoe zit het praktisch?

- Een Soul Reading duurt één uur en kost €155. 

- Om je reading voor te bereiden heb ik van jou volgende gegevens nodig: naam, geboortedatum, geboorteplaats en exacte uur van geboorte. 

- Een reading gebeurt online via een zoom-call. 

- Je krijgt achteraf de audio-opname van je reading in je mailbox zodat je ze opnieuw kan beluisteren.
! de downloadlink voor de audio is 1 week geldig. Het is jouw verantwoordelijkheid deze op tijd te downladen

=> Weet je je exacte geboorteuur niet? Je kan je geboorteakte + uittreksel in België gratis opvragen via je burgerprofiel 

Geen fan van online? Dan kan je bellen naar het gemeentehuis van je geboorteplaats en vragen of ze je akte en/of uittreksel opsturen (je uur staat soms maar op één van de twee documenten, dus ik raad aan ze beiden op te vragen). 

Body Reading 
Neuro Emotional Integration - Jezelf (terug) worden

Wat is Neuro Emotional Integration?

Neuro Emotionele Integratie (NEI) is begin jaren tachtig door de Amerikaanse chiropractor Scott Walker ontwikkeld en gefinaliseerd naar zijn huidige vorm door de Curaçaos-Nederlandse arts Roy Martina. De methode combineert het beste uit de Oosterse en Westerse geneeswijzen en is gebaseerd op principes uit onder andere psychotherapie, acupunctuur, neurowetenschappen, bio-kinesiologie, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Integra en Touch For Health. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van affirmaties, visualisaties en ademhaling.

Het is een methode die  de oorzaak van je klachten aanpakt en je balans herstelt.

Wat is een Body Reading?

Om bij onze metafoor van de computer te blijven: Jij mag dan wel terug achter het bedieningspaneel zitten, de kans is groot dat niet alles meteen van een leien dakje loopt. Er zitten namelijk nog enkele bugs en virussen in je harde schijf die ervoor zorgen dat je software af en toe vastloopt. Je kan de software elke keer opnieuw gaan downloaden, maar de bugs blijven opduiken en je saboteren in de vorm van beperkende patronen en overtuigingen.

 

Tijdens een Body Reading ga ik op zoek naar de kern van het probleem waar jij op vastloopt door in gesprek te gaan met jouw lichaam.  Door in te tunen op jouw energie en met behulp van kinesiologie ontdekken we op welke organen er emoties zitten die jou blokkeren en die losgelaten mogen worden. Het loslaten gebeurt via een techniek waarbij de linker en de rechter hersenhelft weer met elkaar gaan communiceren. Dit activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam en maakt verandering mogelijk. Er zijn geen lange praatsessies en het is niet nodig oud zeer opnieuw te beleven.  Deze zachte manier van werken is  ook heel geschikt voor kinderen. 

Hoe zit het praktisch?

- Een Body Reading duurt een half tot 1 uur afhankelijk van het aantal blokkades. 

- De prijs per sessie is €77 (tussen 2 sessies dienen telkens minstens 14 dagen te zitten) 

- Een sessie gebeurt online via een zoom-call.

bottom of page